AĞRI / PATNOS - Sütlüpınar Ortaokulu

Sütlüpınar Ortaokulu

SÜTLÜ PINAR MAH. ZORLU CAD. NO 33 PATNOS / AĞRI
Vizyon
Gelişen teknolojiyi yakalamak ve uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalışan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adaletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirir. Tüm bunların geliştirmek için esnek katılımcı ve demokratik bir okul kültürü ve örgütlenmesine inanır.
Misyon
İçimizdeki potansiyeli açığa çıkartmak ve geliştirmek Biz; SÜTLÜPINAR ORTAOKUL’un, öğrencilerin, çalışanların, velilerin ve toplumun içinde, yetenekler, kaynaklar ve birikim olduğuna inanıyoruz. Görevimiz; bu potansiyelin açığa çıkması için uygun eğitim ve öğrenme ortamı sunmak, ortaya çıkan bu potansiyeli kullanıma dönüştürerek gelişmesine hizmet etmek ve bireyin yetkinliklerini kullanma sorumluluğunu almasını sağlamaktır.
Başarılar
2018-2019 yılı Futbol Turnuvası üçüncülüğü. 2019-2020 yılı Bilgi yarışması üçüncülüğü. 2019-2020 yılı Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma yarışması dördüncülüğü.
08.20-15.30
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçe merkeze yürüme mesafesinde Sütlüpınar Mahallesindedir. İl merkezine uzaklığı 75 km.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık